Ghid misiune cal(horse)

In jos

Ghid misiune cal(horse)

Mesaj  NastyDream // IaSmIn la data de Mar Mai 03, 2011 9:26 am

De La STABLE BOY


va veti lua fiecare MISIUNE de CAL (cate o >> medalie cal/horse medal <


LVL 1 CAL = LVL 25 minim la caracter
- aveti de omorat in 30 min, 20 de Savage Archer...iar dupa terminare reveniti la STABLE BOY (va trebuie 100k [100.000 yang] pentru imagine)


LVL 2 CAL pana la LVL 6 CAL o sa o faceti in MAP1 fara a va da jos de pe cal [coborati si va va da faild] urmand niste puncte ce va sunt aratate pe harta.

- JINNO


- CHUNJO


- SHINSO


LVL 7 si LVL 8 CAL o veti face in Desert sau la Orci...asta in functie de unde va va trimite STABLE BOY (nu coborati de pe cal sau va va da faild)..reveniti la Stable Boy
LVL 9 si LVL 10 CAL o veti face in Tinutul de Foc sau in Tinutul de Gheata...asta in functie de unde veti fi trimisi de STABLE BOY (nu coborati de pe cal sau va va da faild)..reveniti la Stable Boy
LVL 11 CAL = LVL 35 minim la caracter si aveti de omorat 100 de Snake Archer sau Scorpion Archer in 30 min din Desert
(cereti ajutor de la persoane peste 40+ sau chiar 50+ pentru reusita
100%), iar dupa terminare reveniti la STABLE BOY [pt imaginea de cal
veti avea nevoie de 500k (500.000 yang)]

LVL 12 CAL = se va face in MAP2 (fiecare "Jinno/Chunjo/Shinso" regat) si veti avea de omorat 5 BO de pe Cal (puteti sa schimpati CH-ul)...iar daca va veti da jos va va da faild.

[center]


LVL 13 CAL = se va face in MAP2 (fiecare "Jinno/Chunjo/Shinso" regat) si veti avea de omorat 5 CHUONG de pe Cal (puteti schimba CH-ul)...insa nu coborati de pe cal sau o sa va dea faild.LVL 14 CAL = se va face la ORCI si veti avea de omorat 10 STRONG ELITE GENERAL (puteti schimba CH-ul) de pe Cal, insa daca va dati jos sau veti muri va va da faild.
LVL 15 CAL = se va face la ORCI si veti avea de omorat 10 BLACK ORC de pe Cal (puteti schimba CH-ul), insa daca veti cobora sau veti muri va va da faild.
LVL 16 CAL = se va face tot la ORCI pe langa TEMPLU si veti avea de omorat 10 DARK TORMENTOR de pe Cal (puteti schimba CH-ul); insa daca veti muri sau veti cobora jos va va da faild.
LVL 17 CAL = se va face in V1 [cave1] si veti avea de omorat 10 CLOW SPIDER POISON de pe Cal; insa daca veti muri sau veti cobora de pe cal va da faild.
LVL 18 CAL = se face in DESERT si aveti de omorat 20 DESERT OUTLAW (BEDUINI ce umbla in grupa cu Sarpe Arcas si Scorpion Arcas) de pe Cal; iar daca veti muri sau veti cobora de pe cal va da faild.
Nota: Cereti ajutorul altui jucator sau unui prieten pentru siguranta.


LVL 19 CAL = se face in TINUTUL DE GHEATA si veti avea de omorat 10 ICE GOLEM de pe Cal; insa daca veti muri sau va dati jos va da faild.
Nota: Cereti ajutorul altui jucator sau unui prieten pentru siguranta.


LVL 20 CAL = se face in TINUTUL DE FOC si aveti de omorat 20 TIGRI SIMPLI DE FOC de pe Cal; iar daca muriti sau va dati jos va da faild.
Nota: Cereti ajutorul altui jucator sau unui prieten pentru siguranta.


LVL 21 CAL - LVL 50 minim la caracter = se va face in DT (Damon Tower)
si aveti de omorat [/u]300 DE ARCASI in 30 min[/u]. Cereti ajutor unor
jucatori de lvl 50+ / 60+ pentru reusita 100%. De aceasta data va va
trebui 1kk [1.000.000 yang] pentru imaginea de cal.
avatar
NastyDream // IaSmIn
Admin

Mesaje : 114
Data de înscriere : 01/05/2011
Varsta : 22
Localizare : Moldova Noua my Home! :x Love u :)

Vezi profilul utilizatorului http://statusuri.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum